Carne de vânat, cerb, fleică de sus, doar carne slabă separabilă, 2,5 cm, friptură, gătite, fripte

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vânat, cerb, fleică de sus, doar carne slabă separabilă, 2,5 cm, friptură, gătite, fripte.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.765
Acid glutamicg4.52
Alaninăg1.858
Argininăg1.903
Histidinăg0.951
Cistinăg0.297
Valinăg1.546
Prolinăg1.397
Serinăg1.1
Fenilalaninăg1.204
Glicinăg1.739
Hidroxiprolinăg0.461
Triptofang0.282
Treoninăg1.204
Izoleucinăg1.368
Leucinăg2.423
Lizinăg2.587
Metioninăg0.743
Tirozinăg0.996
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.412
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.121
Acizi graşi saturaţi (total)g1.03
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg66.1
Aport caloric / Energic totalkcal152
Lipide / Grăsimi (total)g1.92
Proteineg31.47
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.272
Fiermg4.23
Fosformg272
Magneziumg30
Manganmg0.018
Potasiumg377
Seleniuµg11.3
Sodiumg45
Zincmg3.67
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.25
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.64
Vitamina B12µg2.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.5
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.4
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.904
Vitamina B6mg0.71
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum