Carne de vânat, cerb, cotlet, doar carne slabă separabilă, 2,5 cm, friptură, gătită, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vânat, cerb, cotlet, doar carne slabă separabilă, 2,5 cm, friptură, gătită, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.637
Acid glutamicg4.31
Alaninăg1.772
Argininăg1.815
Histidinăg0.907
Cistinăg0.284
Betainămg14.8
Valinăg1.475
Prolinăg1.333
Serinăg1.049
Fenilalaninăg1.148
Glicinăg1.659
Hidroxiprolinăg0.44
Triptofang0.269
Treoninăg1.148
Izoleucinăg1.304
Leucinăg2.311
Lizinăg2.467
Metioninăg0.709
Tirozinăg0.95
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.54
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.158
Acizi graşi saturaţi (total)g1.351
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg67.07
Aport caloric / Energic totalkcal150
Lipide / Grăsimi (total)g2.38
Proteineg30.2
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.227
Fiermg4.09
Fosformg277
Magneziumg30
Manganmg0.029
Potasiumg398
Seleniuµg13.3
Sodiumg57
Zincmg3.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg113
Vitamina B1 - Tiaminămg0.28
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.62
Vitamina B12µg1.83
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.513
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg10.757
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.868
Vitamina B6mg0.756
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum