Carne de pui tânăr, injectat, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr, injectat, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.656
Acid glutamicg4.183
Alaninăg1.648
Argininăg1.909
Histidinăg1.053
Cistinăg0.296
Valinăg1.462
Prolinăg0.897
Serinăg1.077
Fenilalaninăg1.14
Glicinăg1.25
Triptofang0.356
Treoninăg1.266
Izoleucinăg1.385
Leucinăg2.336
Lizinăg2.715
Metioninăg0.734
Tirozinăg1.017
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.576
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.793
Acizi graşi saturaţi (total)g1.193
Acizi graşi trans (total)g0.014
Colesterolmg99
Macronutrienți
Apăg68.05
Aport caloric / Energic totalkcal145
Lipide / Grăsimi (total)g3.61
Proteineg28.24
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.034
Fiermg0.43
Fosformg217
Magneziumg28
Manganmg0.011
Potasiumg313
Seleniuµg40.2
Sodiumg172
Zincmg0.8
Vitamine
Retinolµg9
Vitamina A, IUIU31
Vitamina A, RAEµg9
Vitamina DIU1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.075
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.42
Vitamina B12µg0.17
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.167
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.173
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.25
Vitamina B6mg0.962
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum