Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni),gâturi fără piele, fierte

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni),gâturi fără piele, fierte.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.188
Acid glutamicg3.678
Alaninăg1.34
Argininăg1.481
Histidinăg0.762
Cistinăg0.314
Valinăg1.218
Prolinăg1.01
Serinăg0.845
Fenilalaninăg0.974
Glicinăg1.206
Triptofang0.287
Treoninăg1.037
Izoleucinăg1.297
Leucinăg1.843
Lizinăg2.086
Metioninăg0.68
Tirozinăg0.829
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.54
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.03
Acizi graşi saturaţi (total)g2.1
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg67.05
Aport caloric / Energic totalkcal179
Lipide / Grăsimi (total)g8.18
Proteineg24.56
Minerale
Calciumg44
Cuprumg0.129
Fiermg2.63
Fosformg128
Magneziumg16
Manganmg0.048
Potasiumg140
Seleniuµg20.5
Sodiumg64
Zincmg3.77
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg36
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU121
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.046
Vitamina B12µg0.17
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.283
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.956
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.671
Vitamina B6mg0.16
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum