Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.255
Acid glutamicg3.79
Alaninăg1.381
Argininăg1.526
Histidinăg0.786
Cistinăg0.324
Valinăg1.255
Prolinăg1.041
Serinăg0.871
Fenilalaninăg1.004
Glicinăg1.243
Triptofang0.296
Treoninăg1.069
Izoleucinăg1.336
Leucinăg1.899
Lizinăg2.15
Metioninăg0.7
Tirozinăg0.854
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.02
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.62
Acizi graşi saturaţi (total)g3.04
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg64.33
Aport caloric / Energic totalkcal209
Lipide / Grăsimi (total)g11.19
Proteineg25.31
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.071
Fiermg1.27
Fosformg130
Magneziumg17
Manganmg0.02
Potasiumg158
Seleniuµg16.5
Sodiumg67
Zincmg2.38
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg27
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU90
Vitamina A, RAEµg27
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.047
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.21
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.173
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.556
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.836
Vitamina B6mg0.2
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum