Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.743
Acid glutamicg2.929
Alaninăg1.067
Argininăg1.18
Histidinăg0.607
Cistinăg0.25
Valinăg0.97
Prolinăg0.804
Serinăg0.673
Fenilalaninăg0.776
Glicinăg0.961
Triptofang0.228
Treoninăg0.826
Izoleucinăg1.033
Leucinăg1.467
Lizinăg1.661
Metioninăg0.541
Tirozinăg0.66
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.84
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.47
Acizi graşi saturaţi (total)g1.52
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg75.31
Aport caloric / Energic totalkcal137
Lipide / Grăsimi (total)g5.92
Proteineg19.56
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.06
Fiermg1.04
Fosformg151
Magneziumg22
Manganmg0.021
Potasiumg204
Seleniuµg13.5
Sodiumg82
Zincmg1.85
Vitamine
Retinolµg30
Vitamina A, IUIU99
Vitamina A, RAEµg30
Vitamina B1 - Tiaminămg0.074
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.22
Vitamina B12µg0.36
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.164
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.672
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.224
Vitamina B6mg0.33
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum