Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită în crustă pane

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită în crustă pane.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.894
Acid glutamicg3.542
Alaninăg1.239
Argininăg1.343
Histidinăg0.635
Cistinăg0.306
Valinăg1.071
Prolinăg1.169
Serinăg0.816
Fenilalaninăg0.878
Glicinăg1.359
Triptofang0.251
Treoninăg0.896
Izoleucinăg1.092
Leucinăg1.609
Lizinăg1.707
Metioninăg0.573
Tirozinăg0.711
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.91
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g5.2
Acizi graşi saturaţi (total)g5.83
Colesterolmg88
Macronutrienți
Apăg44.51
Aport caloric / Energic totalkcal331
Carbohidraţi (total)g10.25
Lipide / Grăsimi (total)g21.91
Proteineg21.97
Minerale
Calciumg26
Cuprumg0.081
Fiermg1.49
Fosformg137
Magneziumg19
Manganmg0.062
Potasiumg180
Seleniuµg29
Sodiumg317
Zincmg1.96
Vitamine
Retinolµg36
Vitamina A, IUIU119
Vitamina A, RAEµg36
Vitamina B1 - Tiaminămg0.119
Vitamina B12µg0.26
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.213
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.837
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.899
Vitamina B6mg0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg28
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum