Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.438
Acid glutamicg4.284
Alaninăg1.586
Argininăg1.715
Histidinăg0.815
Cistinăg0.378
Valinăg1.352
Prolinăg1.393
Serinăg0.997
Fenilalaninăg1.097
Glicinăg1.725
Triptofang0.314
Treoninăg1.142
Izoleucinăg1.39
Leucinăg2.032
Lizinăg2.221
Metioninăg0.735
Tirozinăg0.899
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g4.81
Acizi graşi saturaţi (total)g5.61
Colesterolmg89
Macronutrienți
Apăg43.96
Aport caloric / Energic totalkcal331
Carbohidraţi (total)g6.5
Lipide / Grăsimi (total)g20.74
Proteineg27.79
Minerale
Calciumg24
Cuprumg0.091
Fiermg1.62
Fosformg166
Magneziumg23
Manganmg0.05
Potasiumg226
Seleniuµg23.7
Sodiumg90
Zincmg2.47
Vitamine
Retinolµg37
Vitamina A, IUIU123
Vitamina A, RAEµg37
Vitamina B1 - Tiaminămg0.107
Vitamina B12µg0.28
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.236
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.297
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.093
Vitamina B6mg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg20
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum