Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.978
Acid glutamicg3.2
Alaninăg1.338
Argininăg1.418
Histidinăg0.632
Cistinăg0.302
Betainămg4.3
Valinăg1.064
Prolinăg1.162
Serinăg0.793
Fenilalaninăg0.852
Glicinăg1.619
Triptofang0.241
Treoninăg0.905
Izoleucinăg1.072
Leucinăg1.586
Lizinăg1.763
Metioninăg0.577
Tirozinăg0.696
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.13
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g4
Acizi graşi saturaţi (total)g5.02
Colesterolmg78
Macronutrienți
Apăg60.93
Aport caloric / Energic totalkcal258
Lipide / Grăsimi (total)g18.14
Proteineg22.18
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.063
Fiermg1.22
Fosformg120
Magneziumg16
Manganmg0.02
Potasiumg145
Seleniuµg19.9
Sodiumg64
Zincmg1.93
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg51.1
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg88
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU308
Vitamina A, RAEµg88
Vitamina DIU2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.043
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.18
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.151
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.343
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.696
Vitamina B6mg0.15
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg4.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum