Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe fără piele, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe fără piele, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.504
Acid glutamicg4.257
Alaninăg1.534
Argininăg1.697
Histidinăg0.874
Cistinăg0.362
Valinăg1.397
Prolinăg1.172
Serinăg0.973
Fenilalaninăg1.121
Glicinăg1.382
Triptofang0.329
Treoninăg1.188
Izoleucinăg1.486
Leucinăg2.115
Lizinăg2.384
Metioninăg0.778
Tirozinăg0.951
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.82
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.43
Acizi graşi saturaţi (total)g2.78
Colesterolmg102
Macronutrienți
Apăg59.31
Aport caloric / Energic totalkcal218
Carbohidraţi (total)g1.18
Lipide / Grăsimi (total)g10.3
Proteineg28.18
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.09
Fiermg1.46
Fosformg199
Magneziumg26
Manganmg0.027
Potasiumg259
Seleniuµg20.5
Sodiumg95
Zincmg2.79
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Retinolµg21
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina A, IUIU70
Vitamina DIU8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.088
Vitamina B12µg0.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.255
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.12
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.285
Vitamina B6mg0.38
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum