Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.994
Acid glutamicg3.268
Alaninăg1.434
Argininăg1.589
Histidinăg0.585
Cistinăg0.232
Betainămg13.3
Valinăg0.974
Prolinăg1.249
Serinăg0.893
Fenilalaninăg0.811
Glicinăg1.819
Triptofang0.195
Treoninăg0.92
Izoleucinăg0.894
Leucinăg1.638
Lizinăg1.777
Metioninăg0.535
Tirozinăg0.716
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.488
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.963
Acizi graşi saturaţi (total)g4.253
Acizi graşi trans (total)g0.082
Colesterolmg139
Macronutrienți
Apăg61.93
Aport caloric / Energic totalkcal229
Lipide / Grăsimi (total)g15.43
Proteineg22.57
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.048
Fiermg1.21
Fosformg187
Magneziumg23
Manganmg0.018
Potasiumg245
Seleniuµg26.6
Sodiumg76
Zincmg1.64
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantinăµg20
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg63.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.3
Retinolµg16
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.3
Vitamina A, IUIU54
Vitamina A, RAEµg16
Vitamina DIU11
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.17
Vitamina B12µg0.43
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.157
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.276
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.118
Vitamina B6mg0.385
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum