Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite în crustă pane

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite în crustă pane.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.869
Acid glutamicg3.465
Alaninăg1.21
Argininăg1.317
Histidinăg0.632
Cistinăg0.297
Valinăg1.056
Prolinăg1.114
Serinăg0.796
Fenilalaninăg0.864
Glicinăg1.288
Triptofang0.248
Treoninăg0.886
Izoleucinăg1.085
Leucinăg1.59
Lizinăg1.699
Metioninăg0.568
Tirozinăg0.705
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.9
Acizi graşi saturaţi (total)g4.41
Colesterolmg93
Macronutrienți
Apăg51.5
Aport caloric / Energic totalkcal277
Carbohidraţi (total)g9.08
Fibre (total)g0.3
Lipide / Grăsimi (total)g16.53
Proteineg21.61
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.082
Fiermg1.45
Fosformg155
Magneziumg21
Manganmg0.057
Potasiumg192
Seleniuµg23.2
Sodiumg288
Zincmg2.04
Vitamine
Retinolµg29
Vitamina A, IUIU95
Vitamina A, RAEµg29
Vitamina B1 - Tiaminămg0.119
Vitamina B12µg0.28
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.227
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.715
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.982
Vitamina B6mg0.26
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg26
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum