Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.365
Acid glutamicg4.031
Alaninăg1.531
Argininăg1.656
Histidinăg0.791
Cistinăg0.358
Valinăg1.303
Prolinăg1.295
Serinăg0.949
Fenilalaninăg1.051
Glicinăg1.643
Triptofang0.302
Treoninăg1.105
Izoleucinăg1.346
Leucinăg1.958
Lizinăg2.169
Metioninăg0.713
Tirozinăg0.869
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.87
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.41
Acizi graşi saturaţi (total)g4.09
Colesterolmg97
Macronutrienți
Apăg54.14
Aport caloric / Energic totalkcal262
Carbohidraţi (total)g3.18
Fibre (total)g0.1
Lipide / Grăsimi (total)g14.98
Proteineg26.75
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.089
Fiermg1.49
Fosformg187
Magneziumg25
Manganmg0.036
Potasiumg237
Seleniuµg19.9
Sodiumg88
Zincmg2.52
Vitamine
Retinolµg29
Vitamina A, IUIU98
Vitamina A, RAEµg29
Vitamina B1 - Tiaminămg0.094
Vitamina B12µg0.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.243
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.946
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.185
Vitamina B6mg0.33
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg15
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum