Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.435
Acid glutamicg4.056
Alaninăg1.483
Argininăg1.729
Histidinăg0.739
Cistinăg0.289
Betainămg5.2
Valinăg1.204
Prolinăg0.999
Serinăg1.036
Fenilalaninăg0.989
Glicinăg1.135
Triptofang0.279
Treoninăg1.171
Izoleucinăg1.183
Leucinăg2.11
Lizinăg2.336
Metioninăg0.708
Tirozinăg0.931
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.361
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.695
Acizi graşi saturaţi (total)g2.311
Acizi graşi trans (total)g0.044
Colesterolmg133
Macronutrienți
Apăg67
Aport caloric / Energic totalkcal179
Lipide / Grăsimi (total)g8.15
Proteineg24.76
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.067
Fiermg1.13
Fosformg230
Magneziumg24
Manganmg0.016
Potasiumg269
Seleniuµg27.1
Sodiumg106
Zincmg1.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg71.8
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Retinolµg8
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina A, IUIU27
Vitamina A, RAEµg8
Vitamina DIU7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.096
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg0.42
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.218
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.208
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.3
Vitamina B6mg0.462
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg3.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum