Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.227
Acid glutamicg3.743
Alaninăg1.364
Argininăg1.508
Histidinăg0.776
Cistinăg0.32
Betainămg4.9
Valinăg1.24
Prolinăg1.028
Serinăg0.86
Fenilalaninăg0.992
Glicinăg1.228
Triptofang0.292
Treoninăg1.056
Izoleucinăg1.32
Leucinăg1.876
Lizinăg2.123
Metioninăg0.692
Tirozinăg0.844
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.24
Acizi graşi saturaţi (total)g2.71
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg65.59
Aport caloric / Energic totalkcal195
Lipide / Grăsimi (total)g9.79
Proteineg25
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.077
Fiermg1.42
Fosformg149
Magneziumg21
Manganmg0.02
Potasiumg183
Seleniuµg17.1
Sodiumg75
Zincmg2.58
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg67.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg19
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU62
Vitamina A, RAEµg19
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.21
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.218
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.2
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.874
Vitamina B6mg0.21
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg3.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum