Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, prăjită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, prăjită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.976
Acid glutamicg5.024
Alaninăg1.823
Argininăg2.015
Histidinăg1.037
Cistinăg0.428
Betainămg7
Valinăg1.659
Prolinăg1.381
Serinăg1.152
Fenilalaninăg1.328
Glicinăg1.641
Triptofang0.39
Treoninăg1.412
Izoleucinăg1.765
Leucinăg2.509
Lizinăg2.836
Metioninăg0.925
Tirozinăg1.128
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.72
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.07
Acizi graşi saturaţi (total)g1.29
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg60.21
Aport caloric / Energic totalkcal187
Carbohidraţi (total)g0.51
Lipide / Grăsimi (total)g4.71
Proteineg33.44
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.054
Fiermg1.14
Fosformg246
Magneziumg31
Manganmg0.021
Potasiumg276
Seleniuµg26.2
Sodiumg79
Zincmg1.08
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg95.9
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU23
Vitamina A, RAEµg7
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.079
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.42
Vitamina B12µg0.37
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.125
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg14.782
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.04
Vitamina B6mg0.64
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum