Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.764
Acid glutamicg4.645
Alaninăg1.692
Argininăg1.871
Histidinăg0.963
Cistinăg0.397
Betainămg6.2
Valinăg1.539
Prolinăg1.275
Serinăg1.067
Fenilalaninăg1.231
Glicinăg1.524
Triptofang0.362
Treoninăg1.31
Izoleucinăg1.638
Leucinăg2.328
Lizinăg2.635
Metioninăg0.859
Tirozinăg1.047
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.24
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.77
Acizi graşi saturaţi (total)g1.01
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg65.26
Aport caloric / Energic totalkcal165
Lipide / Grăsimi (total)g3.57
Proteineg31.02
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.049
Fiermg1.04
Fosformg228
Magneziumg29
Manganmg0.017
Potasiumg256
Seleniuµg27.6
Sodiumg74
Zincmg1
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg85.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg6
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU21
Vitamina A, RAEµg6
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.114
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg13.712
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.965
Vitamina B6mg0.6
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum