Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.583
Acid glutamicg4.34
Alaninăg1.581
Argininăg1.748
Histidinăg0.9
Cistinăg0.371
Betainămg5.7
Valinăg1.437
Prolinăg1.192
Serinăg0.997
Fenilalaninăg1.15
Glicinăg1.424
Triptofang0.339
Treoninăg1.224
Izoleucinăg1.53
Leucinăg2.175
Lizinăg2.462
Metioninăg0.802
Tirozinăg0.978
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.66
Acizi graşi saturaţi (total)g0.85
Colesterolmg77
Macronutrienți
Apăg68.27
Aport caloric / Energic totalkcal151
Lipide / Grăsimi (total)g3.03
Proteineg28.98
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.043
Fiermg0.88
Fosformg165
Magneziumg24
Manganmg0.018
Potasiumg187
Seleniuµg22.3
Sodiumg63
Zincmg0.97
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg78.5
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg6
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU19
Vitamina A, RAEµg6
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.23
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.119
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.469
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.573
Vitamina B6mg0.33
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum