Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.116
Acid glutamicg3.333
Alaninăg1.313
Argininăg1.521
Histidinăg0.839
Cistinăg0.236
Betainămg7
Valinăg1.165
Prolinăg0.715
Serinăg0.858
Fenilalaninăg0.908
Glicinăg0.996
Triptofang0.283
Treoninăg1.009
Izoleucinăg1.104
Leucinăg1.861
Lizinăg2.163
Metioninăg0.585
Tirozinăg0.81
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.689
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.424
Acizi graşi saturaţi (total)g0.563
Acizi graşi trans (total)g0.007
Colesterolmg73
Macronutrienți
Apăg73.9
Aport caloric / Energic totalkcal120
Lipide / Grăsimi (total)g2.62
Proteineg22.5
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.037
Fiermg0.37
Fosformg213
Magneziumg28
Manganmg0.011
Potasiumg334
Seleniuµg22.8
Sodiumg45
Zincmg0.68
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg82.1
Retinolµg7
Vitamina A, IUIU25
Vitamina A, RAEµg7
Vitamina DIU1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.094
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.56
Vitamina B12µg0.21
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.177
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.6
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.495
Vitamina B6mg0.811
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum