Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită în crustă pane

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită în crustă pane.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.158
Acid glutamicg3.942
Alaninăg1.391
Argininăg1.515
Histidinăg0.73
Cistinăg0.339
Betainămg16.4
Valinăg1.216
Prolinăg1.255
Serinăg0.908
Fenilalaninăg0.991
Glicinăg1.467
Triptofang0.285
Treoninăg1.022
Izoleucinăg1.252
Leucinăg1.83
Lizinăg1.97
Metioninăg0.657
Tirozinăg0.812
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.08
Acizi graşi saturaţi (total)g3.52
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg51.64
Aport caloric / Energic totalkcal260
Carbohidraţi (total)g8.99
Fibre (total)g0.3
Lipide / Grăsimi (total)g13.2
Proteineg24.84
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.06
Fiermg1.25
Fosformg185
Magneziumg24
Manganmg0.054
Potasiumg201
Seleniuµg28
Sodiumg275
Zincmg0.95
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg64.8
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg20
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU67
Vitamina A, RAEµg20
Vitamina DIU6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.115
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg1.06
Vitamina B12µg0.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.146
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg10.523
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.823
Vitamina B6mg0.43
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg21
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum