Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.828
Acid glutamicg4.763
Alaninăg1.792
Argininăg1.954
Histidinăg0.959
Cistinăg0.418
Valinăg1.562
Prolinăg1.446
Serinăg1.114
Fenilalaninăg1.253
Glicinăg1.811
Triptofang0.364
Treoninăg1.327
Izoleucinăg1.632
Leucinăg2.353
Lizinăg2.634
Metioninăg0.862
Tirozinăg1.049
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.96
Acizi graşi saturaţi (total)g2.45
Colesterolmg89
Macronutrienți
Apăg56.59
Aport caloric / Energic totalkcal222
Carbohidraţi (total)g1.64
Fibre (total)g0.1
Lipide / Grăsimi (total)g8.87
Proteineg31.84
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.057
Fiermg1.19
Fosformg233
Magneziumg30
Manganmg0.026
Potasiumg259
Seleniuµg23.9
Sodiumg76
Zincmg1.1
Vitamine
Retinolµg15
Vitamina A, IUIU50
Vitamina A, RAEµg15
Vitamina B1 - Tiaminămg0.082
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.131
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg13.742
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.001
Vitamina B6mg0.58
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum