Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.657
Acid glutamicg4.404
Alaninăg1.688
Argininăg1.837
Histidinăg0.897
Cistinăg0.39
Betainămg6.2
Valinăg1.461
Prolinăg1.347
Serinăg1.04
Fenilalaninăg1.169
Glicinăg1.72
Triptofang0.34
Treoninăg1.244
Izoleucinăg1.525
Leucinăg2.198
Lizinăg2.473
Metioninăg0.807
Tirozinăg0.98
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.66
Acizi graşi saturaţi (total)g2.19
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg62.44
Aport caloric / Energic totalkcal197
Lipide / Grăsimi (total)g7.78
Proteineg29.8
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.05
Fiermg1.07
Fosformg214
Magneziumg27
Manganmg0.018
Potasiumg245
Seleniuµg24.7
Sodiumg71
Zincmg1.02
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg72.8
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg28
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU93
Vitamina A, RAEµg28
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.32
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.119
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg12.71
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.936
Vitamina B6mg0.56
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum