Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.441
Acid glutamicg4.046
Alaninăg1.552
Argininăg1.689
Histidinăg0.824
Cistinăg0.359
Betainămg5.5
Valinăg1.342
Prolinăg1.24
Serinăg0.956
Fenilalaninăg1.074
Glicinăg1.586
Triptofang0.312
Treoninăg1.143
Izoleucinăg1.401
Leucinăg2.019
Lizinăg2.272
Metioninăg0.741
Tirozinăg0.9
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.9
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.58
Acizi graşi saturaţi (total)g2.08
Colesterolmg75
Macronutrienți
Apăg66.21
Aport caloric / Energic totalkcal184
Lipide / Grăsimi (total)g7.42
Proteineg27.39
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.044
Fiermg0.92
Fosformg156
Magneziumg22
Manganmg0.018
Potasiumg178
Seleniuµg21.8
Sodiumg62
Zincmg0.97
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg64.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg25
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU82
Vitamina A, RAEµg25
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.041
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.21
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.115
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.807
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.547
Vitamina B6mg0.29
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum