Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.859
Acid glutamicg3.076
Alaninăg1.187
Argininăg1.289
Histidinăg0.625
Cistinăg0.274
Betainămg8.8
Valinăg1.02
Prolinăg0.954
Serinăg0.729
Fenilalaninăg0.816
Glicinăg1.228
Triptofang0.237
Treoninăg0.869
Izoleucinăg1.063
Leucinăg1.534
Lizinăg1.725
Metioninăg0.563
Tirozinăg0.684
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.82
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.96
Acizi graşi saturaţi (total)g2.66
Acizi graşi trans (total)g0.105
Colesterolmg64
Macronutrienți
Apăg69.46
Aport caloric / Energic totalkcal172
Lipide / Grăsimi (total)g9.25
Proteineg20.85
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.039
Fiermg0.74
Fosformg174
Magneziumg25
Manganmg0.018
Potasiumg220
Seleniuµg16.6
Sodiumg63
Zincmg0.8
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg67.1
Vitamina D (D2 + D3)µg0.4
Retinolµg24
Vitamina A, IUIU83
Vitamina A, RAEµg24
Vitamina DIU16
Vitamina B1 - Tiaminămg0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.085
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.908
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.804
Vitamina B6mg0.53
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum