Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru fript, măruntaie şi gâturi cu piele, crude

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru fript, măruntaie şi gâturi cu piele, crude.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.53
Acid glutamicg2.5
Alaninăg0.993
Argininăg1.085
Histidinăg0.489
Cistinăg0.23
Valinăg0.831
Prolinăg0.853
Serinăg0.617
Fenilalaninăg0.67
Glicinăg1.136
Triptofang0.189
Treoninăg0.709
Izoleucinăg0.844
Leucinăg1.245
Lizinăg1.369
Metioninăg0.45
Tirozinăg0.547
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.39
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.33
Acizi graşi saturaţi (total)g4.41
Colesterolmg86
Macronutrienți
Apăg65.98
Aport caloric / Energic totalkcal213
Carbohidraţi (total)g0.09
Lipide / Grăsimi (total)g15.46
Proteineg17.09
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.06
Fiermg1.37
Fosformg165
Magneziumg19
Manganmg0.027
Potasiumg196
Seleniuµg11.6
Sodiumg69
Zincmg1.28
Vitamine
Retinolµg253
Vitamina A, IUIU843
Vitamina A, RAEµg253
Vitamina B1 - Tiaminămg0.059
Vitamina B12µg0.99
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.171
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.427
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.019
Vitamina B6mg0.32
Vitamina Cmg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg26
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum