Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi fără piele, crude

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi fără piele, crude.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.563
Acid glutamicg2.627
Alaninăg0.957
Argininăg1.058
Histidinăg0.545
Cistinăg0.225
Valinăg0.87
Prolinăg0.721
Serinăg0.604
Fenilalaninăg0.696
Glicinăg0.862
Triptofang0.205
Treoninăg0.741
Izoleucinăg0.926
Leucinăg1.316
Lizinăg1.491
Metioninăg0.486
Tirozinăg0.592
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.73
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.18
Acizi graşi saturaţi (total)g2.25
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg71.17
Aport caloric / Energic totalkcal154
Lipide / Grăsimi (total)g8.78
Proteineg17.55
Minerale
Calciumg27
Cuprumg0.109
Fiermg2.06
Fosformg113
Magneziumg17
Manganmg0.035
Potasiumg175
Seleniuµg13.5
Sodiumg81
Zincmg2.68
Vitamine
Retinolµg44
Vitamina A, IUIU146
Vitamina A, RAEµg44
Vitamina B1 - Tiaminămg0.054
Vitamina B12µg0.32
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.228
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.119
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.09
Vitamina B6mg0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum