Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite în crustă pane

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite în crustă pane.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.713
Acid glutamicg3.104
Alaninăg1.198
Argininăg1.263
Histidinăg0.539
Cistinăg0.286
Valinăg0.944
Prolinăg1.203
Serinăg0.753
Fenilalaninăg0.773
Glicinăg1.555
Triptofang0.215
Treoninăg0.79
Izoleucinăg0.925
Leucinăg1.403
Lizinăg1.47
Metioninăg0.495
Tirozinăg0.609
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.79
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g5.56
Acizi graşi saturaţi (total)g6.22
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg46.92
Aport caloric / Energic totalkcal330
Carbohidraţi (total)g8.7
Lipide / Grăsimi (total)g23.52
Proteineg19.82
Minerale
Calciumg31
Cuprumg0.113
Fiermg2.15
Fosformg115
Magneziumg16
Manganmg0.065
Potasiumg151
Seleniuµg21.3
Sodiumg276
Zincmg2.5
Vitamine
Retinolµg51
Vitamina A, IUIU170
Vitamina A, RAEµg51
Vitamina B1 - Tiaminămg0.1
Vitamina B12µg0.24
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.237
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.528
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.839
Vitamina B6mg0.21
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg21
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum