Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.116
Acid glutamicg3.556
Alaninăg1.482
Argininăg1.553
Histidinăg0.658
Cistinăg0.34
Valinăg1.138
Prolinăg1.398
Serinăg0.883
Fenilalaninăg0.92
Glicinăg1.938
Triptofang0.256
Treoninăg0.962
Izoleucinăg1.12
Leucinăg1.69
Lizinăg1.829
Metioninăg0.606
Tirozinăg0.733
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g5.47
Acizi graşi saturaţi (total)g6.32
Colesterolmg94
Macronutrienți
Apăg47.49
Aport caloric / Energic totalkcal332
Carbohidraţi (total)g4.24
Lipide / Grăsimi (total)g23.61
Proteineg24.01
Minerale
Calciumg31
Cuprumg0.13
Fiermg2.42
Fosformg132
Magneziumg19
Manganmg0.052
Potasiumg180
Seleniuµg18.6
Sodiumg82
Zincmg3.07
Vitamine
Retinolµg57
Vitamina A, IUIU190
Vitamina A, RAEµg57
Vitamina B1 - Tiaminămg0.078
Vitamina B12µg0.26
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.259
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.348
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.982
Vitamina B6mg0.25
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg15
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum