Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, fierte

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, fierte.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.75
Acid glutamicg2.735
Alaninăg1.28
Argininăg1.316
Histidinăg0.515
Cistinăg0.281
Betainămg4.2
Valinăg0.913
Prolinăg1.219
Serinăg0.724
Fenilalaninăg0.731
Glicinăg1.837
Triptofang0.2
Treoninăg0.776
Izoleucinăg0.872
Leucinăg1.342
Lizinăg1.466
Metioninăg0.482
Tirozinăg0.574
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.22
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.94
Acizi graşi saturaţi (total)g5
Colesterolmg70
Macronutrienți
Apăg61.73
Aport caloric / Energic totalkcal247
Lipide / Grăsimi (total)g18.1
Proteineg19.61
Minerale
Calciumg27
Cuprumg0.097
Fiermg2.3
Fosformg122
Magneziumg13
Manganmg0.046
Potasiumg108
Seleniuµg17.3
Sodiumg52
Zincmg2.72
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg49.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg48
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU161
Vitamina A, RAEµg48
Vitamina DIU6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.14
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.248
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.319
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.525
Vitamina B6mg0.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg3.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum