Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, crude

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, crude.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.256
Acid glutamicg1.916
Alaninăg0.967
Argininăg0.975
Histidinăg0.348
Cistinăg0.209
Valinăg0.641
Prolinăg0.971
Serinăg0.531
Fenilalaninăg0.514
Glicinăg1.521
Triptofang0.137
Treoninăg0.545
Izoleucinăg0.588
Leucinăg0.933
Lizinăg1.005
Metioninăg0.332
Tirozinăg0.392
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g10.55
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g5.68
Acizi graşi saturaţi (total)g7.27
Colesterolmg99
Macronutrienți
Apăg59.99
Aport caloric / Energic totalkcal297
Lipide / Grăsimi (total)g26.24
Proteineg14.07
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.08
Fiermg1.9
Fosformg112
Magneziumg13
Manganmg0.033
Potasiumg137
Seleniuµg12
Sodiumg64
Zincmg1.86
Vitamine
Retinolµg65
Vitamina A, IUIU216
Vitamina A, RAEµg65
Vitamina B1 - Tiaminămg0.047
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.3
Vitamina B12µg0.26
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.191
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.608
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.85
Vitamina B6mg0.17
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum