Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, prăjite, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, prăjite, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.393
Acid glutamicg4.027
Alaninăg1.531
Argininăg1.663
Histidinăg0.806
Cistinăg0.356
Valinăg1.318
Prolinăg1.255
Serinăg0.948
Fenilalaninăg1.058
Glicinăg1.592
Triptofang0.307
Treoninăg1.12
Izoleucinăg1.371
Leucinăg1.983
Lizinăg2.214
Metioninăg0.725
Tirozinăg0.882
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.42
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.23
Acizi graşi saturaţi (total)g3.66
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg56.73
Aport caloric / Energic totalkcal245
Carbohidraţi (total)g1.63
Fibre (total)g0.1
Lipide / Grăsimi (total)g13.72
Proteineg26.96
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.08
Fiermg1.34
Fosformg176
Magneziumg23
Manganmg0.028
Potasiumg229
Seleniuµg18.4
Sodiumg89
Zincmg2.89
Vitamine
Retinolµg25
Vitamina A, IUIU84
Vitamina A, RAEµg25
Vitamina B1 - Tiaminămg0.081
Vitamina B12µg0.32
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.225
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.037
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.215
Vitamina B6mg0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum