Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.687
Acid glutamicg4.516
Alaninăg1.645
Argininăg1.819
Histidinăg0.936
Cistinăg0.386
Valinăg1.496
Prolinăg1.24
Serinăg1.038
Fenilalaninăg1.196
Glicinăg1.481
Triptofang0.352
Treoninăg1.274
Izoleucinăg1.592
Leucinăg2.262
Lizinăg2.562
Metioninăg0.835
Tirozinăg1.018
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.08
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.07
Acizi graşi saturaţi (total)g2.5
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg59.83
Aport caloric / Energic totalkcal211
Lipide / Grăsimi (total)g9.15
Proteineg30.15
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.053
Fiermg1.14
Fosformg164
Magneziumg21
Manganmg0.016
Potasiumg208
Seleniuµg25.4
Sodiumg91
Zincmg2.12
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg18
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU61
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.046
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.128
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.239
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.989
Vitamina B6mg0.59
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum