Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite în crustă pane

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite în crustă pane.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.703
Acid glutamicg3.202
Alaninăg1.173
Argininăg1.247
Histidinăg0.547
Cistinăg0.287
Valinăg0.953
Prolinăg1.19
Serinăg0.759
Fenilalaninăg0.785
Glicinăg1.465
Triptofang0.219
Treoninăg0.795
Izoleucinăg0.941
Leucinăg1.421
Lizinăg1.474
Metioninăg0.499
Tirozinăg0.62
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.96
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g5.07
Acizi graşi saturaţi (total)g5.83
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg46.21
Aport caloric / Energic totalkcal324
Carbohidraţi (total)g10.94
Fibre (total)g0.3
Lipide / Grăsimi (total)g21.81
Proteineg19.87
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.063
Fiermg1.29
Fosformg121
Magneziumg16
Manganmg0.06
Potasiumg138
Seleniuµg25.7
Sodiumg320
Zincmg1.38
Vitamine
Retinolµg34
Vitamina A, IUIU113
Vitamina A, RAEµg34
Vitamina B1 - Tiaminămg0.106
Vitamina B12µg0.25
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.152
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.265
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.71
Vitamina B6mg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg26
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum