Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.315
Acid glutamicg3.818
Alaninăg1.595
Argininăg1.68
Histidinăg0.729
Cistinăg0.363
Valinăg1.245
Prolinăg1.448
Serinăg0.947
Fenilalaninăg1.002
Glicinăg2.013
Triptofang0.281
Treoninăg1.056
Izoleucinăg1.239
Leucinăg1.851
Lizinăg2.03
Metioninăg0.669
Tirozinăg0.807
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.89
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g4.95
Acizi graşi saturaţi (total)g6.06
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg48.62
Aport caloric / Energic totalkcal321
Carbohidraţi (total)g2.39
Fibre (total)g0.1
Lipide / Grăsimi (total)g22.16
Proteineg26.11
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.061
Fiermg1.25
Fosformg150
Magneziumg19
Manganmg0.028
Potasiumg177
Seleniuµg21.3
Sodiumg77
Zincmg1.76
Vitamine
Retinolµg38
Vitamina A, IUIU125
Vitamina A, RAEµg38
Vitamina B1 - Tiaminămg0.058
Vitamina B12µg0.28
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.137
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.697
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.874
Vitamina B6mg0.41
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum