Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.238
Acid glutamicg3.524
Alaninăg1.389
Argininăg1.609
Histidinăg0.887
Cistinăg0.249
Betainămg12.2
Valinăg1.231
Prolinăg0.756
Serinăg0.907
Fenilalaninăg0.96
Glicinăg1.053
Triptofang0.3
Treoninăg1.067
Izoleucinăg1.167
Leucinăg1.968
Lizinăg2.287
Metioninăg0.619
Tirozinăg0.857
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.706
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.59
Acizi graşi saturaţi (total)g4.976
Acizi graşi trans (total)g0.084
Colesterolmg141
Macronutrienți
Apăg59.4
Aport caloric / Energic totalkcal254
Lipide / Grăsimi (total)g16.87
Proteineg23.79
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.041
Fiermg0.84
Fosformg147
Magneziumg19
Manganmg0.011
Potasiumg212
Seleniuµg25.5
Sodiumg98
Zincmg1.64
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg111.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Retinolµg12
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina A, IUIU39
Vitamina A, RAEµg12
Vitamina DIU7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.69
Vitamina B12µg0.35
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.153
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.32
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.86
Vitamina B6mg0.558
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum