Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.032
Acid glutamicg3.266
Alaninăg1.394
Argininăg1.469
Histidinăg0.64
Cistinăg0.313
Betainămg4.3
Valinăg1.087
Prolinăg1.233
Serinăg0.819
Fenilalaninăg0.87
Glicinăg1.746
Triptofang0.245
Treoninăg0.925
Izoleucinăg1.085
Leucinăg1.616
Lizinăg1.791
Metioninăg0.587
Tirozinăg0.706
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.6
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.58
Acizi graşi saturaţi (total)g4.71
Colesterolmg70
Macronutrienți
Apăg62.18
Aport caloric / Energic totalkcal249
Lipide / Grăsimi (total)g16.82
Proteineg22.78
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.046
Fiermg1.13
Fosformg121
Magneziumg16
Manganmg0.018
Potasiumg139
Seleniuµg18.5
Sodiumg67
Zincmg1.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg51.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg40
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU133
Vitamina A, RAEµg40
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.18
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.103
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.621
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.504
Vitamina B6mg0.22
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum