Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.972
Acid glutamicg3.271
Alaninăg1.262
Argininăg1.448
Histidinăg0.593
Cistinăg0.233
Betainămg12.2
Valinăg0.972
Prolinăg0.929
Serinăg0.852
Fenilalaninăg0.802
Glicinăg1.167
Triptofang0.217
Treoninăg0.938
Izoleucinăg0.937
Leucinăg1.684
Lizinăg1.854
Metioninăg0.561
Tirozinăg0.741
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.073
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.775
Acizi graşi saturaţi (total)g3.881
Acizi graşi trans (total)g0.08
Colesterolmg125
Macronutrienți
Apăg63.97
Aport caloric / Energic totalkcal215
Carbohidraţi (total)g0.21
Lipide / Grăsimi (total)g14.62
Proteineg20.7
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.047
Fiermg0.98
Fosformg183
Magneziumg21
Manganmg0.016
Potasiumg259
Seleniuµg24.7
Sodiumg185
Zincmg1.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg58
Vitamina D (D2 + D3)µg0.3
Retinolµg15
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.3
Vitamina A, IUIU52
Vitamina A, RAEµg15
Vitamina DIU10
Vitamina B1 - Tiaminămg0.074
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.23
Vitamina B12µg0.32
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.119
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.679
Vitamina B6mg0.273
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum