Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie şi gâturi cu piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie şi gâturi cu piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.144
Acid glutamicg3.506
Alaninăg1.39
Argininăg1.517
Histidinăg0.688
Cistinăg0.321
Valinăg1.166
Prolinăg1.188
Serinăg0.862
Fenilalaninăg0.938
Glicinăg1.578
Triptofang0.265
Treoninăg0.994
Izoleucinăg1.187
Leucinăg1.746
Lizinăg1.925
Metioninăg0.632
Tirozinăg0.767
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.22
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.85
Acizi graşi saturaţi (total)g3.66
Colesterolmg94
Macronutrienți
Apăg62.35
Aport caloric / Energic totalkcal220
Carbohidraţi (total)g0.05
Lipide / Grăsimi (total)g13.07
Proteineg23.96
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.071
Fiermg1.61
Fosformg179
Magneziumg20
Manganmg0.027
Potasiumg204
Seleniuµg15.7
Sodiumg71
Zincmg1.71
Vitamine
Retinolµg179
Vitamina A, IUIU597
Vitamina A, RAEµg179
Vitamina B1 - Tiaminămg0.057
Vitamina B12µg0.78
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.189
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.031
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.003
Vitamina B6mg0.34
Vitamina Cmg0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg23
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum