Carne de pui (pui până în 8 luni), fără piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (pui până în 8 luni), fără piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.229
Acid glutamicg3.745
Alaninăg1.365
Argininăg1.509
Histidinăg0.776
Cistinăg0.32
Valinăg1.24
Prolinăg1.029
Serinăg0.86
Fenilalaninăg0.993
Glicinăg1.229
Triptofang0.292
Treoninăg1.056
Izoleucinăg1.321
Leucinăg1.877
Lizinăg2.125
Metioninăg0.693
Tirozinăg0.844
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.51
Acizi graşi saturaţi (total)g1.81
Colesterolmg75
Macronutrienți
Apăg67.41
Aport caloric / Energic totalkcal167
Lipide / Grăsimi (total)g6.63
Proteineg25.01
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.057
Fiermg1.21
Fosformg192
Magneziumg21
Manganmg0.017
Potasiumg229
Seleniuµg24.6
Sodiumg75
Zincmg1.52
Vitamine
Retinolµg12
Vitamina A, IUIU41
Vitamina A, RAEµg12
Vitamina B1 - Tiaminămg0.062
Vitamina B12µg0.29
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.147
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.881
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.972
Vitamina B6mg0.41
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum