Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, fără piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, fără piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.67
Acid glutamicg2.806
Alaninăg1.022
Argininăg1.13
Histidinăg0.582
Cistinăg0.24
Valinăg0.929
Prolinăg0.77
Serinăg0.645
Fenilalaninăg0.744
Glicinăg0.92
Triptofang0.219
Treoninăg0.791
Izoleucinăg0.989
Leucinăg1.406
Lizinăg1.592
Metioninăg0.519
Tirozinăg0.633
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.12
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.9
Acizi graşi saturaţi (total)g0.93
Colesterolmg72
Macronutrienți
Apăg75.48
Aport caloric / Energic totalkcal113
Lipide / Grăsimi (total)g3.61
Proteineg18.74
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.059
Fiermg1.15
Fosformg178
Magneziumg21
Manganmg0.02
Potasiumg227
Seleniuµg13.5
Sodiumg95
Zincmg1.65
Vitamine
Retinolµg18
Vitamina A, IUIU60
Vitamina A, RAEµg18
Vitamina B1 - Tiaminămg0.072
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.21
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.173
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.878
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.183
Vitamina B6mg0.32
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum