Carne de pui (pui până în 8 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (pui până în 8 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.978
Acid glutamicg3.325
Alaninăg1.211
Argininăg1.339
Histidinăg0.689
Cistinăg0.284
Valinăg1.101
Prolinăg0.913
Serinăg0.764
Fenilalaninăg0.881
Glicinăg1.09
Triptofang0.259
Treoninăg0.938
Izoleucinăg1.172
Leucinăg1.666
Lizinăg1.886
Metioninăg0.614
Tirozinăg0.749
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.48
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.4
Acizi graşi saturaţi (total)g0.37
Colesterolmg57
Macronutrienți
Apăg74.3
Aport caloric / Energic totalkcal109
Lipide / Grăsimi (total)g1.63
Proteineg22.2
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.038
Fiermg0.89
Fosformg223
Magneziumg25
Manganmg0.017
Potasiumg252
Seleniuµg17.8
Sodiumg51
Zincmg0.66
Vitamine
Retinolµg8
Vitamina A, IUIU27
Vitamina A, RAEµg8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.22
Vitamina B12µg0.39
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.089
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg10.217
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.854
Vitamina B6mg0.55
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum