Carne de pui, doar pielea, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui, doar pielea, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.821
Acid glutamicg2.531
Alaninăg1.652
Argininăg1.57
Histidinăg0.391
Cistinăg0.339
Betainămg7
Valinăg0.857
Prolinăg1.899
Serinăg0.828
Fenilalaninăg0.687
Glicinăg3.248
Triptofang0.163
Treoninăg0.727
Izoleucinăg0.655
Leucinăg1.196
Lizinăg1.215
Metioninăg0.407
Tirozinăg0.463
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g17.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g8.57
Acizi graşi saturaţi (total)g11.42
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg40.29
Aport caloric / Energic totalkcal454
Lipide / Grăsimi (total)g40.68
Proteineg20.36
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.064
Fiermg1.51
Fosformg125
Magneziumg15
Manganmg0.022
Potasiumg136
Seleniuµg20
Sodiumg65
Zincmg1.23
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg45.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Retinolµg78
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina A, IUIU260
Vitamina A, RAEµg78
Vitamina DIU8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.036
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.4
Vitamina B12µg0.2
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.127
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.581
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.71
Vitamina B6mg0.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg2
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum