Carne de pui, doar pielea, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui, doar pielea, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.361
Acid glutamicg1.892
Alaninăg1.235
Argininăg1.174
Histidinăg0.292
Cistinăg0.253
Valinăg0.64
Prolinăg1.42
Serinăg0.618
Fenilalaninăg0.514
Glicinăg2.428
Triptofang0.122
Treoninăg0.543
Izoleucinăg0.489
Leucinăg0.894
Lizinăg0.908
Metioninăg0.304
Tirozinăg0.346
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g13.83
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g6.96
Acizi graşi saturaţi (total)g9.28
Colesterolmg63
Macronutrienți
Apăg53.27
Aport caloric / Energic totalkcal363
Lipide / Grăsimi (total)g33.04
Proteineg15.22
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.046
Fiermg1.13
Fosformg99
Magneziumg13
Manganmg0.018
Potasiumg117
Seleniuµg14.4
Sodiumg56
Zincmg0.96
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Retinolµg59
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina A, IUIU198
Vitamina DIU7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.034
Vitamina B12µg0.11
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.094
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.756
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.391
Vitamina B6mg0.05
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg2
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum