Carne de pui (de peste 10 luni), carnea închisă la culoare, doar carne, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (de peste 10 luni), carnea închisă la culoare, doar carne, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.508
Acid glutamicg4.215
Alaninăg1.536
Argininăg1.698
Histidinăg0.874
Cistinăg0.36
Valinăg1.396
Prolinăg1.157
Serinăg0.968
Fenilalaninăg1.117
Glicinăg1.382
Triptofang0.329
Treoninăg1.189
Izoleucinăg1.486
Leucinăg2.112
Lizinăg2.391
Metioninăg0.779
Tirozinăg0.95
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.24
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.65
Acizi graşi saturaţi (total)g4.07
Colesterolmg95
Macronutrienți
Apăg55.09
Aport caloric / Energic totalkcal258
Lipide / Grăsimi (total)g15.28
Proteineg28.14
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.144
Fiermg1.64
Fosformg187
Magneziumg22
Manganmg0.023
Potasiumg204
Seleniuµg21.8
Sodiumg95
Zincmg3.12
Vitamine
Retinolµg44
Vitamina A, IUIU145
Vitamina A, RAEµg44
Vitamina B1 - Tiaminămg0.128
Vitamina B12µg0.25
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.347
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.556
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.01
Vitamina B6mg0.24
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum