Carne de pui (de peste 10 luni), carne şi piele, gătită, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (de peste 10 luni), carne şi piele, gătită, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.397
Acid glutamicg3.938
Alaninăg1.559
Argininăg1.68
Histidinăg0.793
Cistinăg0.357
Valinăg1.307
Prolinăg1.286
Serinăg0.946
Fenilalaninăg1.046
Glicinăg1.702
Triptofang0.301
Treoninăg1.113
Izoleucinăg1.348
Leucinăg1.961
Lizinăg2.197
Metioninăg0.717
Tirozinăg0.869
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.19
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g4.23
Acizi graşi saturaţi (total)g5.11
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg53.07
Aport caloric / Energic totalkcal285
Lipide / Grăsimi (total)g18.87
Proteineg26.88
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.1
Fiermg1.37
Fosformg180
Magneziumg20
Manganmg0.021
Potasiumg182
Seleniuµg19.7
Sodiumg73
Zincmg1.77
Vitamine
Retinolµg39
Vitamina A, IUIU131
Vitamina A, RAEµg39
Vitamina B1 - Tiaminămg0.094
Vitamina B12µg0.23
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.235
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.798
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.753
Vitamina B6mg0.25
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum