Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.944
Acid glutamicg4.948
Alaninăg1.803
Argininăg1.993
Histidinăg1.025
Cistinăg0.423
Valinăg1.639
Prolinăg1.359
Serinăg1.136
Fenilalaninăg1.311
Glicinăg1.623
Triptofang0.386
Treoninăg1.396
Izoleucinăg1.744
Leucinăg2.479
Lizinăg2.807
Metioninăg0.914
Tirozinăg1.115
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.69
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.89
Acizi graşi saturaţi (total)g1.98
Colesterolmg70
Macronutrienți
Apăg57.79
Aport caloric / Energic totalkcal213
Lipide / Grăsimi (total)g7.98
Proteineg33.04
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.085
Fiermg1.19
Fosformg225
Magneziumg23
Manganmg0.02
Potasiumg199
Seleniuµg28.7
Sodiumg58
Zincmg0.83
Vitamine
Retinolµg22
Vitamina A, IUIU73
Vitamina A, RAEµg22
Vitamina B1 - Tiaminămg0.094
Vitamina B12µg0.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.196
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.538
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.69
Vitamina B6mg0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum