Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.058
Acid glutamicg3.459
Alaninăg1.26
Argininăg1.393
Histidinăg0.717
Cistinăg0.296
Valinăg1.145
Prolinăg0.95
Serinăg0.794
Fenilalaninăg0.916
Glicinăg1.134
Triptofang0.27
Treoninăg0.975
Izoleucinăg1.219
Leucinăg1.733
Lizinăg1.962
Metioninăg0.639
Tirozinăg0.78
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.25
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.04
Acizi graşi saturaţi (total)g0.97
Colesterolmg47
Macronutrienți
Apăg73.24
Aport caloric / Energic totalkcal137
Lipide / Grăsimi (total)g4.21
Proteineg23.1
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.067
Fiermg0.92
Fosformg231
Magneziumg26
Manganmg0.018
Potasiumg261
Seleniuµg17.8
Sodiumg53
Zincmg0.6
Vitamine
Retinolµg21
Vitamina A, IUIU70
Vitamina A, RAEµg21
Vitamina B1 - Tiaminămg0.132
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.23
Vitamina B12µg0.4
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.123
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg9.915
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.887
Vitamina B6mg0.57
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina Cmg1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum