Carne de pui cu piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui cu piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.434
Acid glutamicg3.991
Alaninăg1.591
Argininăg1.711
Histidinăg0.802
Cistinăg0.364
Betainămg5.6
Valinăg1.325
Prolinăg1.322
Serinăg0.963
Fenilalaninăg1.061
Glicinăg1.764
Triptofang0.305
Treoninăg1.128
Izoleucinăg1.362
Leucinăg1.986
Lizinăg2.223
Metioninăg0.726
Tirozinăg0.879
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.97
Acizi graşi saturaţi (total)g3.79
Colesterolmg88
Macronutrienți
Apăg59.45
Aport caloric / Energic totalkcal239
Lipide / Grăsimi (total)g13.6
Proteineg27.3
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.066
Fiermg1.26
Fluorµg14.7
Fosformg182
Magneziumg23
Manganmg0.02
Potasiumg223
Seleniuµg23.9
Sodiumg82
Zincmg1.94
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg65.9
Retinolµg48
Vitamina A, IUIU161
Vitamina A, RAEµg48
Vitamina DIU2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.168
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.487
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.03
Vitamina B6mg0.4
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum