Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.08
Acid glutamicg3.455
Alaninăg1.305
Argininăg1.506
Histidinăg0.628
Cistinăg0.246
Betainămg10.7
Valinăg1.026
Prolinăg0.928
Serinăg0.893
Fenilalaninăg0.845
Glicinăg1.125
Triptofang0.233
Treoninăg0.993
Izoleucinăg0.997
Leucinăg1.786
Lizinăg1.971
Metioninăg0.597
Tirozinăg0.787
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.58
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.242
Acizi graşi saturaţi (total)g2.923
Acizi graşi trans (total)g0.063
Colesterolmg133
Macronutrienți
Apăg67.06
Aport caloric / Energic totalkcal183
Carbohidraţi (total)g0.13
Lipide / Grăsimi (total)g10.71
Proteineg21.55
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.046
Fiermg0.76
Fosformg162
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg218
Seleniuµg27.9
Sodiumg165
Zincmg2.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg64.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg12
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU40
Vitamina A, RAEµg12
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.17
Vitamina B12µg0.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.144
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.832
Vitamina B6mg0.288
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg3.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum