Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.191
Acid glutamicg3.585
Alaninăg1.418
Argininăg1.545
Histidinăg0.708
Cistinăg0.327
Valinăg1.195
Prolinăg1.199
Serinăg0.878
Fenilalaninăg0.96
Glicinăg1.586
Triptofang0.273
Treoninăg1.017
Izoleucinăg1.219
Leucinăg1.79
Lizinăg1.976
Metioninăg0.648
Tirozinăg0.788
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.82
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.7
Acizi graşi saturaţi (total)g3.45
Colesterolmg97
Macronutrienți
Apăg64.04
Aport caloric / Energic totalkcal216
Carbohidraţi (total)g0.06
Lipide / Grăsimi (total)g12.37
Proteineg24.49
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.071
Fiermg1.53
Fosformg144
Magneziumg19
Manganmg0.029
Potasiumg163
Seleniuµg15.9
Sodiumg66
Zincmg1.98
Vitamine
Retinolµg174
Vitamina A, IUIU579
Vitamina A, RAEµg174
Vitamina B1 - Tiaminămg0.048
Vitamina B12µg0.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.201
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.389
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.796
Vitamina B6mg0.22
Vitamina Cmg0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg27
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum